Pastanagues rostides amb pesto

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Recepta senzilla i deliciosa de pastanagues rostides amb espècies i un cruixent d’avellanes, acompanyades d’un pesto curatiu fet amb les fulles oblidades de les pastanagues.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 manat de pastanagues
100 g d’avellanes

Per a l

Elaboració

Separeu les fulles de les pastanagues i conserveu-ne 1 tros de la tija.
Peleu-les amb un pelador i poseu-les en una safata de forn.
Pinteu-les amb l’amaniment d’oli i espècies i coeu-le…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat