Pastís de carn baix en carbohidrats

Plat principal  | 

Es tracta de la nostra proposta baixa en carbohidrats com a alternativa a la recepta tradicional de pastís de carn.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Alta,Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

  • 1 coliflor
  • Mantega
  • 200 g de carn picada
  • 1 ceba trossejada
  • 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd trossejat
  • Formatge havarti
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Pastís de carn baix en carbohidrats

Plat principal  | 

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Alta,Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Es tracta de la nostra proposta baixa en carbohidrats com a alternativa a la recepta tradicional de pastís de carn.


Ingredients

  • 1 coliflor
  • Mantega
  • 200 g de carn picada
  • 1 ceba trossejada
  • 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd trossejat
  • Formatge havarti
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Cuineu la coliflor al vapor entre 8 a 10 minuts.
  2. En una processadora d’aliments, tritureu-hi la coliflor, la mantega i un pessic de sal. Reserveu-ho.
  3. En una olla, sofregiu la carn picada fins que estigui feta. Una vegada cuita, afegiu-hi la ceba, els pebrots i salpebreu-ho tot. Cuineu fins que la mescla no tingui suc.
  4. En una safata de vidre, feu una capa amb la meitat del puré de coliflor reservat, afegiu-hi una segona capa amb el sofregit de carn picada i, finalment, feu una última capa amb el puré de coliflor que quedi.
  5. Per acabar, poseu-hi per sobre els talls de formatge.
  6. Programeu el forn a 200 °C amb el grill.
  7. Deixeu-ho 5 minuts fins que la superfície s’hagi enrossit.
 

Elaboració

  1. Cuineu la coliflor al vapor entre 8 a 10 minuts.
  2. En una processadora d’aliments, tritureu-hi la coliflor, la mantega i un pessic de sal. Reserveu-ho.
  3. En una olla, sofregiu la carn picada fins que estigui feta. Una vegada cuita, afegiu-hi la ceba, els pebrots i salpebreu-ho tot. Cuineu fins que la mescla no tingui suc.
  4. En una safata de vidre, feu una capa amb la meitat del puré de coliflor reservat, afegiu-hi una segona capa amb el sofregit de carn picada i, finalment, feu una última capa amb el puré de coliflor que quedi.
  5. Per acabar, poseu-hi per sobre els talls de formatge.
  6. Programeu el forn a 200 °C amb el grill.
  7. Deixeu-ho 5 minuts fins que la superfície s’hagi enrossit.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat