Pastís de carn especiat amb crema de moniato

Plat principal  |  Glenn Cots

Un plat ideal per a qualsevol celebració en els mesos freds, en què ens venen de gust plats contundents que ens facin entrar en calor i en què compartir es converteix en el tema central de la taula. Us deleitarà!

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

Per a la carn

1 c.s. d’oli d’oliva
2 grans d’a

Elaboració

Poseu un cassó gran (suficient perquè hi càpiga tot el moniato) amb aigua i porteu a ebullició.
Preescalfeu el forn a 200 ºC amb el grill.
Mentrestant, afegiu una cullerada d’oli a un…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat