Pastís de cigrons amb remolatxa i magrana

Plat principal  |  Mireia Galtés

Els cigrons són un dels llegums més interessants nutricionalment gràcies a la gran quantitat de proteïnes, fibra, vitamines i minerals que contenen i aquest pastís es una recepta ideal per a incorporar-los a la nostra dieta.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

200 g de cigrons cuits
1 remolatxa
Suc de mitja ll

Elaboració

Coeu els cigrons (després d’un remull de tota la nit) amb alga kombu durant 30 minuts, o compreu-los de pot.
Peleu la remolatxa, trossegeu i bulliu.
Un cop bullida, coleu i poseu tots els i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat