Pastissets de patata

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Pastissets de patata, una recepta hindú reversionada que la fa més digestiva, lleugera i terapèutica gràcies a la patata prebiòtica i l'ús d'espècies com la cúrcuma, el comí o el fonoll.

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 8 hores de repòs

Ingredients

500 g de patates de temporada amb pell
200 g de pèso

Elaboració

Bulliu les patates amb pell (només si són ecològiques) en aigua abundant amb una mica de sal marina. Coeu a foc lent durant uns 20 minuts o fins que estiguin tendres (segons la mida). Escorreu-…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat