Patates braves Monalisa i violetes amb salsa satai i nap rallat

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Plat sa, simple, original i divertit de patates braves al forn amb patates Monalisa i patates violetes. Recepta original de la revista ETS paper #03.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per a les patates

500 g de patates Monalisa
500 g de

Elaboració

Renteu i talleu les patates a grills. Esteneu-les en una safata de forn sobre paper amb una mica de sal marina i un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
Coeu durant uns 20 minuts a temperatura …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat