Patates braves Monalisa i violetes amb salsa satai i nap rallat

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Plat sa, simple, original i divertit de patates braves al forn amb patates Monalisa i patates violetes. Recepta original de la revista ETS paper #03.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per a les patates

  • 500 g de patates Monalisa
  • 500 g de patates violetes
  • 1 nap
  • Pebre vermell
  • Oli d’oliva
  • Sal marina

Per a la salsa picant satai

  • 3 c.s. de crema de cacauets
  • 1 c.s. d’atzavara (o un altre endolcidor natural)
  • 1 c.p. de bitxo en pols
  • 1 c.p. de gingebre en pols
  • 1 c.p. d’all en pols
  • 1 c.p. de salsa de soja
  • Aigua mineral

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Patates braves Monalisa i violetes amb salsa satai i nap rallat

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Plat sa, simple, original i divertit de patates braves al forn amb patates Monalisa i patates violetes. Recepta original de la revista ETS paper #03.


Ingredients

Per a les patates
  • 500 g de patates Monalisa
  • 500 g de patates violetes
  • 1 nap
  • Pebre vermell
  • Oli d’oliva
  • Sal marina
Per a la salsa picant satai
  • 3 c.s. de crema de cacauets
  • 1 c.s. d’atzavara (o un altre endolcidor natural)
  • 1 c.p. de bitxo en pols
  • 1 c.p. de gingebre en pols
  • 1 c.p. d’all en pols
  • 1 c.p. de salsa de soja
  • Aigua mineral

Elaboració

  1. Renteu i talleu les patates a grills. Esteneu-les en una safata de forn sobre paper amb una mica de sal marina i un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
  2. Coeu durant uns 20 minuts a temperatura mitjana i daureu una mica al final.
  3. Prepareu la salsa barrejant tots els ingredients ben emulsionats. Afegiu-hi l’aigua calenta necessària segons la textura que us agradi.
  4. Serviu les patates acompanyades de pebre vermell per sobre, la salsa satai i el nap ratllat. Si reescalfeu les patates l’endemà de coure-les, aprofitareu el midó resistent!

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Renteu i talleu les patates a grills. Esteneu-les en una safata de forn sobre paper amb una mica de sal marina i un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
  2. Coeu durant uns 20 minuts a temperatura mitjana i daureu una mica al final.
  3. Prepareu la salsa barrejant tots els ingredients ben emulsionats. Afegiu-hi l’aigua calenta necessària segons la textura que us agradi.
  4. Serviu les patates acompanyades de pebre vermell per sobre, la salsa satai i el nap ratllat. Si reescalfeu les patates l’endemà de coure-les, aprofitareu el midó resistent!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat