Patates braves

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una de braves! ... Patates fetes al forn i acompanyades amb una salsa de sabor poderós i singular gràcies a les espècies, la carn de nyora i el miso blanc que intensifica el sabor de les verdures.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 30 minuts

Ingredients

12 patates petites-mitjanes
Farigola fresca picada

Elaboració

Renteu les patates i bulliu-les en aigua abundant amb una mica de sal fins que estiguin ben cuites. Escorreu-les i, quan estiguin tèbies, guardeu-les a la nevera fins al moment de preparar la rec…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat