Paté d’albergínies – Mutàbal

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Dúnia Mulet

L’art de dipejar pot facilitar-nos oferir als comensals aperitius ràpids i alhora saludables, originals i deliciosos sense haver d’estar gaire estona a la cuina i poder gaudir al màxim de la companyia. Proveu a fer aquest Mutàbal!

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 albergínies mitjanes cuinades al forn o al vapor (mé

Elaboració

Tritureu els ingredients fins que el resultat sigui homogeni i cremós.
Serviu al plat i decoreu amb herbes fresques, llavors de sèsam torrat i un rajolí d’oli d’oliva.
També queda mo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat