Paté de calçots

Condiments i salses  |  Gina Estapé

Us han sobrat calçots de la última calçotada i no sabeu que fer-ne? Aquesta recepta de re-aprofitament us encantarà!

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

12 calçots
1 c.s. de tahina torrada
4 c.s. d’ol

Elaboració

Preescalfeu el forn a 200 ºC.
Per netejar els calçots, talleu-ne els extrems. Feu un tall vertical i retireu la primera capa del calçot. Renteu-los bé amb aigua.
Col·loqueu-los en una s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat