Paté de pebrot vermell escalivat i nous – Muhammara

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Dúnia Mulet

Els processats saludables ens fan més fàcil afegir verdura d’una manera divertida i original, sense haver de cuinar i centrant-nos a gaudir del moment amb els nostres! Proveu a fer aquesta recepta de Muhammara... i a sucar!

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 250 g de pebrots vermells cuinats (poden ser en conserva)
  • 2 grans d’all negre
  • 40 g de nous
  • 40 g de pipes de gira-sol
  • 1 c.s. de tahina (o sèsam torrat)
  • 4 c.s. d’oli d’oliva verge extra
  • 3 c.s. de tomàquet sec en oli
  • 2 c.s. de suc llimona
  • Pinyons torrats per a decorar
  • Sal, pebre negre, pebre vermell fumat i pebre vermell picant
  • Cibulet

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Dúnia Mulet

Dúnia Mulet
Dietista i coach

duniamulet.com @duniamulet
 

Paté de pebrot vermell escalivat i nous – Muhammara

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Dúnia Mulet

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Els processats saludables ens fan més fàcil afegir verdura d’una manera divertida i original, sense haver de cuinar i centrant-nos a gaudir del moment amb els nostres! Proveu a fer aquesta recepta de Muhammara... i a sucar!


Ingredients

  • 250 g de pebrots vermells cuinats (poden ser en conserva)
  • 2 grans d’all negre
  • 40 g de nous
  • 40 g de pipes de gira-sol
  • 1 c.s. de tahina (o sèsam torrat)
  • 4 c.s. d’oli d’oliva verge extra
  • 3 c.s. de tomàquet sec en oli
  • 2 c.s. de suc llimona
  • Pinyons torrats per a decorar
  • Sal, pebre negre, pebre vermell fumat i pebre vermell picant
  • Cibulet

Elaboració

  1. Tritureu tots els ingredients fins que el resultat sigui homogeni i cremós.
  2. Serviu al plat i decoreu amb cibulet, pinyons torrats i un rajolí d’oli d’oliva.

Dúnia Mulet
Dietista i coach

www.duniamulet.com @duniamulet

Elaboració

  1. Tritureu tots els ingredients fins que el resultat sigui homogeni i cremós.
  2. Serviu al plat i decoreu amb cibulet, pinyons torrats i un rajolí d’oli d’oliva.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat