Paté de pebrot vermell escalivat i nous – Muhammara

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Dúnia Mulet

Els processats saludables ens fan més fàcil afegir verdura d’una manera divertida i original, sense haver de cuinar i centrant-nos a gaudir del moment amb els nostres! Proveu a fer aquesta recepta de Muhammara... i a sucar!

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

250 g de pebrots vermells cuinats (poden ser en conserva

Elaboració

Tritureu tots els ingredients fins que el resultat sigui homogeni i cremós.
Serviu al plat i decoreu amb cibulet, pinyons torrats i un rajolí d’oli d’oliva.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat