Pebrot farcit d’hortalisses al toc de llima i menta

Plat principal  |  Gina Estapé

Les hortalisses mateix poden ser els recipients ideals per presentar els vostres plats, com es el cas d'aquest pebrot farcit.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

2 pebrots vermells
oli d’oliva verge

Per al farc

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180º.
Renteu els pebrots vermells i obriu-los per la part de dalt. Traieu les llavors de dins i torneu a col·locar les tapes.
Col·loqueu els pebrots en una plata per…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat