Pebrot farcit d’hortalisses al toc de llima i menta

Plat principal  |  Gina Estapé

Les hortalisses mateix poden ser els recipients ideals per presentar els vostres plats, com es el cas d'aquest pebrot farcit.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 2 pebrots vermells
  • oli d’oliva verge

Per al farciment

  • 1 grapat de ruca
  • ½ cogombre, pelat i tallat a daus
  • 1 pastanaga*, ratllada o a daus
  • 1 tomàquet, tallat a daus
  • ½ pebrot vermell, tallat a daus
  • 1 alvocat
  • 6-7 olives negres
  • llavors de gira-sol
  • 5-6 fulles de menta fresca
  • 1-2 c.s. de suc de llima
  • sal marina

 

 

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Pebrot farcit d’hortalisses al toc de llima i menta

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Les hortalisses mateix poden ser els recipients ideals per presentar els vostres plats, com es el cas d'aquest pebrot farcit.


Ingredients

  • 2 pebrots vermells
  • oli d’oliva verge

Per al farciment

  • 1 grapat de ruca
  • ½ cogombre, pelat i tallat a daus
  • 1 pastanaga*, ratllada o a daus
  • 1 tomàquet, tallat a daus
  • ½ pebrot vermell, tallat a daus
  • 1 alvocat
  • 6-7 olives negres
  • llavors de gira-sol
  • 5-6 fulles de menta fresca
  • 1-2 c.s. de suc de llima
  • sal marina
   

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180º.
  2. Renteu els pebrots vermells i obriu-los per la part de dalt. Traieu les llavors de dins i torneu a col·locar les tapes.
  3. Col·loqueu els pebrots en una plata per al forn i unteu-los bé amb oli d’oliva verge, que quedin ben impregnats de dalt a baix.
  4. Cuineu al forn durant 25-30 minuts a 180ºC. Traieu-los i deixeu-los refredar del tot.
  5. En un bol poseu la ruca, el tomàquet, el cogombre, el pebrot, la pastanaga*, les olives negres esmicolades i les fulles de menta picades. Afegiu-hi el suc de llima (1 o 2 c.s. en funció de si volem que tingui un gust més potent) i un pessic de sal marina i barregeu bé.
  6. Afegiu l’alvocat tallat a daus i, amb una forquilla, barregeu mentre aixafeu, com si fos un guacamole.
  7. Un cop els pebrots s’hagin refredat del tot, retireu la tapa i farciu amb l’amanida.
  8. Serviu amb unes llavors de gira-sol per sobre.
 

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180º.
  2. Renteu els pebrots vermells i obriu-los per la part de dalt. Traieu les llavors de dins i torneu a col·locar les tapes.
  3. Col·loqueu els pebrots en una plata per al forn i unteu-los bé amb oli d’oliva verge, que quedin ben impregnats de dalt a baix.
  4. Cuineu al forn durant 25-30 minuts a 180ºC. Traieu-los i deixeu-los refredar del tot.
  5. En un bol poseu la ruca, el tomàquet, el cogombre, el pebrot, la pastanaga*, les olives negres esmicolades i les fulles de menta picades. Afegiu-hi el suc de llima (1 o 2 c.s. en funció de si volem que tingui un gust més potent) i un pessic de sal marina i barregeu bé.
  6. Afegiu l’alvocat tallat a daus i, amb una forquilla, barregeu mentre aixafeu, com si fos un guacamole.
  7. Un cop els pebrots s’hagin refredat del tot, retireu la tapa i farciu amb l’amanida.
  8. Serviu amb unes llavors de gira-sol per sobre.

 

Els apunts culinaris

* La pastanaga és un aliment ric en hidrats de carboni, però si es consumeix en quantitats moderades pot tenir cabuda en una dieta cetogènica.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat