Pit de pollastre farcit d’espinacs

Plat principal  | 

Has tastat mai el pit de pollastre farcit? Et descobrim aquesta deliciosa recepta de pit de pollastre farcit d'espinacs, una manera divertida d'incloure verdures a la teva dieta.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 2 filets de pollastre
  • 2 tasses d’espinacs
  • El suc de 2 llimones
  • 3 alls
  • 3 c. s de formatge crema
  • 1 manat de julivert
  • 2 c. p. d’oove o ghee
  • Pebre
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Pit de pollastre farcit d’espinacs

Plat principal  | 

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Has tastat mai el pit de pollastre farcit? Et descobrim aquesta deliciosa recepta de pit de pollastre farcit d'espinacs, una manera divertida d'incloure verdures a la teva dieta.


Ingredients

  • 2 filets de pollastre
  • 2 tasses d'espinacs
  • El suc de 2 llimones
  • 3 alls
  • 3 c. s de formatge crema
  • 1 manat de julivert
  • 2 c. p. d'oove o ghee
  • Pebre
  • Sal

Elaboració

  1. En un bol poseu els filets de pollastre amb el suc d'1 llimona.
  2. Passats 20 minuts, assequeu bé els filets de pollastre amb un paper de cuina i obriu-los pel mig per poder-los farcir.
  3. Per al farciment, barregeu bé els espinacs amb el formatge crema.
  4. Farciu el pollastre i salpebreu al gust.
  5. En una paella a foc mitjà, afegiu-hi l'oove o el ghee. Quan estigui ben calent, afegiu-hi el pollastre. Segelleu-lo bé per cada costat i retireu-lo.
  6. Sense netejar la paella, afegiu-hi l'altra culleradeta de ghee o oove, el julivert i l'all finament picat, remeneu bé i afegiu-hi el suc de l'altra llimona.
  7. Poseu el pollastre a la paella sobre aquesta picada. Tapeu-ho i espereu 3 minuts perquè la carn arribi al punt.
 

Elaboració

  1. En un bol poseu els filets de pollastre amb el suc d’1 llimona.
  2. Passats 20 minuts, assequeu bé els filets de pollastre amb un paper de cuina i obriu-los pel mig per poder-los farcir.
  3. Per al farciment, barregeu bé els espinacs amb el formatge crema.
  4. Farciu el pollastre i salpebreu al gust.
  5. En una paella a foc mitjà, afegiu-hi l’oove o el ghee. Quan estigui ben calent, afegiu-hi el pollastre. Segelleu-lo bé per cada costat i retireu-lo.
  6. Sense netejar la paella, afegiu-hi l’altra culleradeta de ghee o oove, el julivert i l’all finament picat, remeneu bé i afegiu-hi el suc de l’altra llimona.
  7. Poseu el pollastre a la paella sobre aquesta picada. Tapeu-ho i espereu 3 minuts perquè la carn arribi al punt.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat