Pita de falafel amb salsa de iogurt vegana

Plat principal, Condiments i salses  |  Beatriz Moliz

Si t'agraden els cigrons, aquesta recepta és una manera fàcil i deliciosa d’incorporar llegums al dia a dia i, a més, és un plat que agrada a tothom! Així que, si tens convidats a casa, us recomanem aquest plat tan ple de color.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts + 2 h de repós

Ingredients

1 tassa de cigrons secs
2 grans d’all escalivats o

Elaboració

Renteu bé els cigrons secs en un colador i aboqueu-los en una olla amb aigua (uns 5 cm d’aigua). Porteu a ebullició i deixeu cuinar 1 minut. Tapeu l’olla i retireu del foc (deixeu reposar un…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat