Pizza vegana de quinoa amb xampinyons

Pans, pizzes i similars, Plat principal  |  Núria Roura

La clau per gaudir de bones digestions radica a menjar fent bones combinacions d’aliments. I és el que tindrem en compte a l'hora de fer una versió saludable de les receptes que ens agraden com és el cas de la pizza.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

Per a la base de quinoa

¾ tassa de quinoa real (en rem

Elaboració

Posar el forn a escalfar a 220ºC.
Escórrer la quinoa i rentar-la bé.
Triturar la quinoa juntament amb l’aigua, la sal i el bicarbonat fins a obtenir la consistència de la massa.
En …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat