Pollastre al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

El pollastre és una de les aus més consumides arreu del món. Ens dona una gran versatilitat i combina amb multiples acompanyaments i condiments. La recepte que us deixem aquí és super sensilla per als dies de cada dia en els que gairebé no disposem de temps per a aturar-nos en grans elaboracions.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

4 cuixes de pollastre

1 cabeça d’alls partida per la meitat

1 branca de farigola

Suc d’una llimona

Oli d’oliva verge extra

Sal

Pebre negre acabat de moldre

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Pollastre al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

El pollastre és una de les aus més consumides arreu del món. Ens dona una gran versatilitat i combina amb multiples acompanyaments i condiments. La recepte que us deixem aquí és super sensilla per als dies de cada dia en els que gairebé no disposem de temps per a aturar-nos en grans elaboracions.


Ingredients

4 cuixes de pollastre 1 cabeça d’alls partida per la meitat 1 branca de farigola Suc d’una llimona Oli d’oliva verge extra Sal Pebre negre acabat de moldre

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Renteu i col·loqueu les cuixes de pollastre en una safata de forn, la cabeça d’alls partida per la meitat, la branca de farigola, el suc de llimona per sobre de les cuixes, sal i pebre al gust i regueu-ho amb un bon raig d’oli d’oliva verge.
  3. Enforneu durant 25-30 minuts i llestos!

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Renteu i col·loqueu les cuixes de pollastre en una safata de forn, la cabeça d’alls partida per la meitat, la branca de farigola, el suc de llimona per sobre de les cuixes, sal i pebre al gust i regueu-ho amb un bon raig d’oli d’oliva verge.
  3. Enforneu durant 25-30 minuts i llestos!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat