Pollastre al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

El pollastre és una de les aus més consumides arreu del món. Ens dona una gran versatilitat i combina amb multiples acompanyaments i condiments. La recepte que us deixem aquí és super sensilla per als dies de cada dia en els que gairebé no disposem de temps per a aturar-nos en grans elaboracions.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

4 cuixes de pollastre

1 cabeça d’alls partida per la m

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Renteu i col·loqueu les cuixes de pollastre en una safata de forn, la cabeça d’alls partida per la meitat, la branca de farigola, el suc de llimona per sobre …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat