Pollastre a la mostassa i llimona amb verdures ceto

Plat principal  |  Mel Sánchez

Hi ha mil receptes de pollastre, però n’hi ha algunes que arriben per quedar-se per sempre , i aquesta en serà una. Aquesta recepta porta verdures de temporada com l'api, el nap lila, els espàrrecs de marge i els espinacs, totes verdures aptes en una dieta ceto; perquè menjar ceto no implica renunciar a tot allò verd que tant ens agrada.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

6 cuixes de pollastre eco amb pell
100 g de tija d’ap

Elaboració

Talleu les verdures i reserveu per facilitar la preparació del plat. L’api picat, el nap a làmines, els espàrrecs en 3-4 trossos i els espinacs baby tal qual nets.
En una cassola o paella al…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat