Porridge fred amb maduixes i albercocs

Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

No podeu deixar de provar aquesta versió estiuenca del porridge. Es tracta d’un esmorzar saludable, deliciós i ràpid, al mateix temps que és una bona font de proteïnes, antioxidants i fibra.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 250 ml de iogurt natural grec (o iogurt de coco)
  • 200 ml de beguda vegetal (de coco, ametlla, arròs, civada…)
  • 90 g de flocs de civada fins *
  • 1 poma petita, sense cor i ratllada (o coco ratllat)
  • 1 c.p. de gingebre mòlt (opcional)

Per a servir

  • 125 g de maduixes
  • 2-4 albercocs
  • Fulles de menta fresca, picades

* Per una dieta lliure de gluten buscar civada certificada

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Maria Llamas

Maria Llamas
Coach nutricional i de salut integrativa i xef professional

healthyforkful.com @healthyforkful
 

Porridge fred amb maduixes i albercocs

Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

No podeu deixar de provar aquesta versió estiuenca del porridge. Es tracta d’un esmorzar saludable, deliciós i ràpid, al mateix temps que és una bona font de proteïnes, antioxidants i fibra.


Ingredients

  • 250 ml de iogurt natural grec (o iogurt de coco)
  • 200 ml de beguda vegetal (de coco, ametlla, arròs, civada…)
  • 90 g de flocs de civada fins *
  • 1 poma petita, sense cor i ratllada (o coco ratllat)
  • 1 c.p. de gingebre mòlt (opcional)

Per a servir

  • 125 g de maduixes
  • 2-4 albercocs
  • Fulles de menta fresca, picades
* Per una dieta lliure de gluten buscar civada certificada

Elaboració

  1. Col·loqueu tots els ingredients per al porridge en un bol i barregeu-los. Reserveu la mescla.
  2. Mentrestant, tritureu la meitat de les maduixes amb la meitat dels albercocs i talleu la resta a trossets.
  3. Per servir el puré amb el porridge, dividiu en 4 pots de vidre. Serviu amb les maduixes, albercocs i menta picada.

Maria Llamas
Coach nutricional i de salut integrativa i xef professional

www.healthyforkful.com @healthyforkful

Elaboració

  1. Col·loqueu tots els ingredients per al porridge en un bol i barregeu-los. Reserveu la mescla.
  2. Mentrestant, tritureu la meitat de les maduixes amb la meitat dels albercocs i talleu la resta a trossets.
  3. Per servir el puré amb el porridge, dividiu en 4 pots de vidre. Serviu amb les maduixes, albercocs i menta picada.

Els apunts de la Maria Llamas

  • Es pot preparar la nit anterior o fins i tot un parell de dies abans i conservar a la nevera.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat