Porridge de vainilla amb crumble de poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Nuria Garo

Hi ha dos tipus de persones: les que adoren esmorzar i les que poden passar sense menjar res. Si sou de les primeres, heu de tastar aquest esmorzar, ja que és supercomplet, saciant i perfecte si teniu pressa als matins i us el voleu endur per prendre més tard. Ideal per persones que fan esport i han de fer recàrrega de proteïnes.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 120 ml de beguda vegetal d’ametlles
  • 60 grams de Protein porridge de vainilla de @foodspring
  • 1 culleradeta de saboritzant de vainilla
  • 1/2 plàtan
  • 2 maduixes
  • Nous pacanes i crema de cacauet per decorar (opcional)

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Nuria Garo

Nuria Garo
El meu dia a dia amb vida sana, receptes, rutines, esport,...

 

Porridge de vainilla amb crumble de poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Nuria Garo

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Hi ha dos tipus de persones: les que adoren esmorzar i les que poden passar sense menjar res. Si sou de les primeres, heu de tastar aquest esmorzar, ja que és supercomplet, saciant i perfecte si teniu pressa als matins i us el voleu endur per prendre més tard. Ideal per persones que fan esport i han de fer recàrrega de proteïnes.


Ingredients

  • 120 ml de beguda vegetal d’ametlles
  • 60 grams de Protein porridge de vainilla de @foodspring
  • 1 culleradeta de saboritzant de vainilla
  • 1/2 plàtan
  • 2 maduixes
  • Nous pacanes i crema de cacauet per decorar (opcional)

Elaboració

  1. Poseu a escalfar en una olla la beguda vegetal i, quan arrenqui el bull, abaixeu el foc al mínim i afegiu el porridge i el saboritzant.
  2. Ho remeneu fins a aconseguir una textura homogènia. El millor és escalfar la mescla fins que s’espesseixi una mica menys de la textura que desitgeu. Quan ho retireu del foc s’acabarà de cuinar amb la calor residual.
  3. Serviu el porridge en un plat i decoreu-lo amb la fruita.

Nuria Garo
El meu dia a dia amb vida sana, receptes, rutines, esport,...

Elaboració

  1. Poseu a escalfar en una olla la beguda vegetal i, quan arrenqui el bull, abaixeu el foc al mínim i afegiu el porridge i el saboritzant.
  2. Ho remeneu fins a aconseguir una textura homogènia. El millor és escalfar la mescla fins que s’espesseixi una mica menys de la textura que desitgeu. Quan ho retireu del foc s’acabarà de cuinar amb la calor residual.
  3. Serviu el porridge en un plat i decoreu-lo amb la fruita.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat