Porridge de xufa i civada amb préssecs al grill

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Elka Mocker

Per al plat d'avui hem escollit una civada certificada sense gluten i una orxata ecològica amb les que farem un porridge de civada en orxata de xufla amb salsa de 'xocolata' i fruita al grill. Una delícia!

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 T d’orxata de xufla
1 T de civada (millor sense glu

Elaboració

La nit anterior posa els flocs de civada en remull dins l’orxata i guarda-ho tapat a la nevera.

Pela els préssecs i parteix-los per la meitat. Afegeix el sucre de coco i la canyella i col…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat