Porridge de xufa i civada amb préssecs al grill

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Elka Mocker

Per al plat d'avui hem escollit una civada certificada sense gluten i una orxata ecològica amb les que farem un porridge de civada en orxata de xufla amb salsa de 'xocolata' i fruita al grill. Una delícia!

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 T d’orxata de xufla
  • 1 T de civada (millor sense gluten)

Ingredients salsa

  • ¼ de T de garrofa crua en pols
  • 3 C de xarop d’auró grau C
  • 3 C d’aigua
  • ¼ c de gingebre en pols (opcional)
  • 1/8 c de cardamom (opcional)
  • 1/8 c d’anís estrellat (opcional)

Ingredients fruita a la graella

  • 1 o 2 préssecs madurs
  • 2 C de sucre de coco
  • ¼ c de canyella en pols

Extres

  • Nibs de cacau
  • Nous trossejades

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Porridge de xufa i civada amb préssecs al grill

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Elka Mocker

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Per al plat d'avui hem escollit una civada certificada sense gluten i una orxata ecològica amb les que farem un porridge de civada en orxata de xufla amb salsa de 'xocolata' i fruita al grill. Una delícia!


Ingredients

  • 1 T d'orxata de xufla
  • 1 T de civada (millor sense gluten)

Ingredients salsa

  • ¼ de T de garrofa crua en pols
  • 3 C de xarop d'auró grau C
  • 3 C d'aigua
  • ¼ c de gingebre en pols (opcional)
  • 1/8 c de cardamom (opcional)
  • 1/8 c d'anís estrellat (opcional)

Ingredients fruita a la graella

  • 1 o 2 préssecs madurs
  • 2 C de sucre de coco
  • ¼ c de canyella en pols

Extres

  • Nibs de cacau
  • Nous trossejades

Elaboració

  1. La nit anterior posa els flocs de civada en remull dins l'orxata i guarda-ho tapat a la nevera.
  1. Pela els préssecs i parteix-los per la meitat. Afegeix el sucre de coco i la canyella i col·loca-ho sobre una reixeta al forn preescalfat a 180 °C. S'enforna uns 4 minuts per cada costat. Reserva.
  1. Prepara la salsa de garrofa posant tots els ingredients en un envàs petit i barrejat molt bé amb unes varetes o una cullereta. També pots utilitzar una batedora petita, de les de viatge.
  1. Serveix al teu gust.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. La nit anterior posa els flocs de civada en remull dins l’orxata i guarda-ho tapat a la nevera.
  1. Pela els préssecs i parteix-los per la meitat. Afegeix el sucre de coco i la canyella i col·loca-ho sobre una reixeta al forn preescalfat a 180 °C. S’enforna uns 4 minuts per cada costat. Reserva.
  1. Prepara la salsa de garrofa posant tots els ingredients en un envàs petit i barrejat molt bé amb unes varetes o una cullereta. També pots utilitzar una batedora petita, de les de viatge.
  1. Serveix al teu gust.

Els apunts d'Elka Molker

Si no vols enfornar la fruita, pots simplement barrejar-la amb el sucre i la canyella i servir directament sobre el porridge. Estarà deliciós igual!

Vols que t’expliqui un últim secret? La civada sola amb l’orxata ja és un èxit total, així que si no tens ganes de recrear-t’hi més, promet-me que almenys provaràs aquesta part, d’acord?

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat