Préssecs i nectarines rostits amb ametlla crocant

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

En aquesta ocasió us proposem una recepta amb la fruita de pinyol rostida a la planxa. Atreveix-te amb aquest joc de textures, sabors i beneficis per a la nostra microbiota intestinal.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 1 nit de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

1 préssec
1 albercoc
1 cullerada de sucre de coco

Elaboració

Per a la crema probiòtica

Poseu en un pot la crema amb la llet vegetal i escalfeu-la només fins que estigui tèbia.
Retireu-la del foc i afegiu-hi els probiòtics (cal assegurar-se que el l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat