Pudding de xoconanes

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

Si us ve de gust algun dolç elaborat amb fruita aquest púding és ideal per regalar-se un moment nutritiu i saludable amb un dolç que es pot preparar sense necessitat d'afegir sucre, xarop, farines de cap mena ni refinats.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 30 minuts de refrigeració

Ingredients

  • 1 plàtan ben madur
  • 2 C d’oli de coco en estat líquid
  • 2 C de cacau pur cru en pols
  • 6 cireres
  • 1 pessic de sal (opcional)

Per a decorar

  • Cireres o fruita dolça al gust
  • Xips de coco banyats en sucre de coco o xips de coco tradicionals

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Pudding de xoconanes

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 30 minuts de refrigeració

Si us ve de gust algun dolç elaborat amb fruita aquest púding és ideal per regalar-se un moment nutritiu i saludable amb un dolç que es pot preparar sense necessitat d'afegir sucre, xarop, farines de cap mena ni refinats.


Ingredients

  • 1 plàtan ben madur
  • 2 C d'oli de coco en estat líquid
  • 2 C de cacau pur cru en pols
  • 6 cireres
  • 1 pessic de sal (opcional)

Per a decorar

  • Cireres o fruita dolça al gust
  • Xips de coco banyats en sucre de coco o xips de coco tradicionals

Elaboració

  1. Amb una forquilla, aixafeu el plàtan i barregeu molt bé amb la resta d’ingredients per als púdings fins a obtenir una textura gruixuda.
  2. Treure la llavor de les sis cireres, trossejar finament i mesclar homogèniament amb la massa que acabem de preparar.
  3. Poseu aquesta mescla en gotets desemmotllables.
  4. Refrigereu durant mitja hora i desemmotlleu sobre el plat de servir.
  5. Decoreu amb cireres —millor sense pinyol— o altra fruita dolça i xips de coco.

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Amb una forquilla, aixafeu el plàtan i barregeu molt bé amb la resta d’ingredients per als púdings fins a obtenir una textura gruixuda.
  2. Treure la llavor de les sis cireres, trossejar finament i mesclar homogèniament amb la massa que acabem de preparar.
  3. Poseu aquesta mescla en gotets desemmotllables.
  4. Refrigereu durant mitja hora i desemmotlleu sobre el plat de servir.
  5. Decoreu amb cireres —millor sense pinyol— o altra fruita dolça i xips de coco.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat