Puré de carabassó

Plat principal  |  Blanca Gómez

No deixis passar aquesta recepta de puré de carabassó apta per a les dietes keto i low-carb i molt fàcil de preparar. Aquest puré es pot prendre tan fred com calent. Com el prefereixes tu?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 c. s. de ghee ( o OOVE)
  • 2 carabassons (aprox. 300-400 g)
  • Aigua o brou de pollastre
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Puré de carabassó

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

No deixis passar aquesta recepta de puré de carabassó apta per a les dietes keto i low-carb i molt fàcil de preparar. Aquest puré es pot prendre tan fred com calent. Com el prefereixes tu?


Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 c. s. de ghee ( o OOVE)
  • 2 carabassons (aprox. 300-400 g)
  • Aigua o brou de pollastre
  • Sal

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a vuitens i ofegueu-la amb ghee en una cassola a foc mitjà.
  2. Una vegada la ceba estigui tova, més o menys uns 7-8 minuts després, afegiu-hi els carabassons tallats a daus mitjans i remeneu.
  3. Cuineu uns 5 minuts a foc mitjà. Com més petits siguin els carabassons, més de pressa es faran.
  4. Corregiu de sal al gust.
  5. Cobriu les verdures amb aigua o amb brou de pollastre, feu que arrenqui el bull i deixeu-ho a foc mitjà uns 20 minuts.
  6. Passat aquest temps, tritureu tots els ingredients perquè quedi una crema ben fina.
  7. Si ha quedat molt espessa, corregiu la consistència amb més aigua o brou.
  8. Tasteu, rectifiqueu de sal i pebre al gust i serviu.
  9. Si us ho estimeu més, fred també és la mar de bo.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a vuitens i ofegueu-la amb ghee en una cassola a foc mitjà.
  2. Una vegada la ceba estigui tova, més o menys uns 7-8 minuts després, afegiu-hi els carabassons tallats a daus mitjans i remeneu.
  3. Cuineu uns 5 minuts a foc mitjà. Com més petits siguin els carabassons, més de pressa es faran.
  4. Corregiu de sal al gust.
  5. Cobriu les verdures amb aigua o amb brou de pollastre, feu que arrenqui el bull i deixeu-ho a foc mitjà uns 20 minuts.
  6. Passat aquest temps, tritureu tots els ingredients perquè quedi una crema ben fina.
  7. Si ha quedat molt espessa, corregiu la consistència amb més aigua o brou.
  8. Tasteu, rectifiqueu de sal i pebre al gust i serviu.
  9. Si us ho estimeu més, fred també és la mar de bo.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat