Puré de patates amb saltat de comí, coco torrat, magrana i coriandre

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Qui diu que un puré de patates és avorrit? Descobriu aquest recepta saludable, simple i original del tradicional puré de patates.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 1 nit de refrigeració

Ingredients

1 kg de patates Red Pontiac
1 got de llet vegetal

Elaboració

El dia abans, renteu i coeu les patates sense pelar amb aigua amb una mica de sal marina a foc mitjà durant uns 20 minuts. Coleu i, quan es refredin un mica, guardeu-les a la nevera.
Peleu i a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat