Puré de patates amb saltat de comí, coco torrat, magrana i coriandre

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Qui diu que un puré de patates és avorrit? Descobriu aquest recepta saludable, simple i original del tradicional puré de patates.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 1 nit de refrigeració

Ingredients

  • 1 kg de patates Red Pontiac
  • 1 got de llet vegetal
  • 100 g de coco rallat
  • 1 magrana (o baies de goji hidratades)
  • Fulles fresques de coriandre
  • 1 c.p. de llavors de comí
  • 1 c.s. de ghee
  • Sal marina

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Puré de patates amb saltat de comí, coco torrat, magrana i coriandre

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 1 nit de refrigeració

Qui diu que un puré de patates és avorrit? Descobriu aquest recepta saludable, simple i original del tradicional puré de patates.


Ingredients

  • 1 kg de patates Red Pontiac
  • 1 got de llet vegetal
  • 100 g de coco rallat
  • 1 magrana (o baies de goji hidratades)
  • Fulles fresques de coriandre
  • 1 c.p. de llavors de comí
  • 1 c.s. de ghee
  • Sal marina

Elaboració

  1. El dia abans, renteu i coeu les patates sense pelar amb aigua amb una mica de sal marina a foc mitjà durant uns 20 minuts. Coleu i, quan es refredin un mica, guardeu-les a la nevera.
  2. Peleu i aixafeu les patates amb un premsador de patates i barregeu-les amb beguda vegetal fins a obtenir una textura que us agradi. Afegiu-hi una mica de sal marina.
  3. Salteu amb ghee les llavors de comí prèviament triturades fins que desprenguin aroma.
  4. En una paella antiadherent, torreu el coco rallat fins que agafi un color marró clar, vigilant que no se us cremi. Barregeu-lo amb les fulles fresques de coriandre i les llavors de magrana.
  5. Serviu el puré amb una mica ghee amb comí per sobre i acompanyeu-lo amb la barreja de coco al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. El dia abans, renteu i coeu les patates sense pelar amb aigua amb una mica de sal marina a foc mitjà durant uns 20 minuts. Coleu i, quan es refredin un mica, guardeu-les a la nevera.
  2. Peleu i aixafeu les patates amb un premsador de patates i barregeu-les amb beguda vegetal fins a obtenir una textura que us agradi. Afegiu-hi una mica de sal marina.
  3. Salteu amb ghee les llavors de comí prèviament triturades fins que desprenguin aroma.
  4. En una paella antiadherent, torreu el coco rallat fins que agafi un color marró clar, vigilant que no se us cremi. Barregeu-lo amb les fulles fresques de coriandre i les llavors de magrana.
  5. Serviu el puré amb una mica ghee amb comí per sobre i acompanyeu-lo amb la barreja de coco al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat