Puré de xirivia, nap, pera i anacards amb tempeh

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Les sopes, cremes o estofats són plats que conviden a arraulir-se mentre ens els mengem; aquesta crema es una abraçada reconfortant d’aromàtica xirivia i tempeh

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

6-7 xirivies mitjanes
1 ceba dolça petita
1 nap m

Elaboració

Escalfeu lleugerament el ghee en una olla i coeu la ceba tallada a llunes, el nap i la pera pelada a daus. Poseu-hi una mica de sal i d’aigua perquè no es daurin massa.
Peleu i talleu les xi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat