Quiche ceto de salmó i formatge de cabra

Plat principal  |  Anna Casals

Quiche apta per a les persones que fan una dieta cetogènica, però també és fantàstica per compartir amb tota la família, ja que aporta proteïnes d’alt valor biològic i força omega-3.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 45 minuts + 1 h de repòs

Ingredients

Per a la base

250 g de farina d’ametlles
40 g de g

Elaboració

En un bol, poseu la farina d’ametlla, el ghee i els ous prèviament batuts i mescleu-ho tot fins a obtenir una massa homogènia.
Doneu forma de bola a la barreja i deixeu-la reposar a la neve…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat