Ramen extranutritiu

Plat principal  |  Sonia Aparicio

El component especial i diferent d'aquest ramen és el brou d'ossos. Aquest tipus de brou ens aporta moltíssim col·lagen, que és molt necessari per: millorar de la salut òssia, alleugerir el dolor de les articulacions, aportar hidratació i elasticitat a la pell, ajudar en casos de permeabilitat, etc.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts + 2h de maceració +12h del brou d'ossos

Ingredients

Per al brou d’ossos

500 g d’ossos de vedella
400 g d

Elaboració

Per al brou d’ossos

Jo ho vaig fer a l’olla lenta elèctrica en dotze hores a baixa potència, però si no en teniu, es pot fer perfectament en una olla normal prou gran.
Hi fiquem tots els in…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat