Ramen vegetal amb tempeh cruixent i sèsam

Plat principal  |  Cristina Manyer

Us pensàveu que un ramen no podia ser vegà? Doncs sense productes d'origen animal, també podem fer una sopa deliciosa i nutritiva! I aquesta acompanyada de tempeh cruixent arrebossat amb sèsam ho demostra.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

1 l de brou vegetal eco
1/4 bròquil tallat a flors p

Elaboració

Un cop les verdures estiguin preparades i reservades per separat, aboqueu el brou en un cassó i porteu a ebullició.
Bulliu cada verdura en el brou per separat durant 2 minuts cadascuna i reti…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat