Remenat vegà d’alls tendres i xiitake

Plat principal  |  Núria Roura

Quan sentim la paraula “remenat” de seguida l’associem amb un plat fet amb ous però aquest remenat amb base de coliflor, és ric en fibra i té propietats medicinals antitumorals i també reforça el sistema immunitari.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 1 coliflor
  • 8 bolets xiitake grans
  • 4 alls tendres
  • 5 cebes tendres
  • Una mica de julivert
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Remenat vegà d’alls tendres i xiitake

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Quan sentim la paraula “remenat” de seguida l’associem amb un plat fet amb ous però aquest remenat amb base de coliflor, és ric en fibra i té propietats medicinals antitumorals i també reforça el sistema immunitari.


Ingredients

  • 1 coliflor
  • 8 bolets xiitake grans
  • 4 alls tendres
  • 5 cebes tendres
  • Una mica de julivert
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Netegeu bé la coliflor i talleu-la a flors grans.
  2. Netegeu els alls tendres, la ceba tendra i els bolets xiitake.
  3. Poseu la coliflor a la cistelleta de bambú o vaporera i, després, a dins de l’olla de pressió durant 3-4 minuts.
  4. Talleu els alls tendres ben petits.
  5. Talleu la ceba tendra a mitges llunes.
  6. Talleu els bolets xiitake a trossos fins i allargats.
  7. Salteu primer els alls i la ceba amb una mica d’oli (o aigua) i sal durant uns 5 minuts aproximadament o fins que estiguin daurats. Si s’enganxa, poseu una mica d’aigua en lloc d’oli.
  8. Afegiu els bolets xiitake i salteu-ho tot junt 4-5 minuts més.
  9. Afegiu la col, remeneu-ho 1 minut més i traieu-ho del foc.
  10. Trossegeu-ho perquè s’assembli més a un remenat.
  11. Serviu amb una mica de julivert.
  12. Opcionalment, afegiu-hi algun tipus de llavor.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Netegeu bé la coliflor i talleu-la a flors grans.
  2. Netegeu els alls tendres, la ceba tendra i els bolets xiitake.
  3. Poseu la coliflor a la cistelleta de bambú o vaporera i, després, a dins de l’olla de pressió durant 3-4 minuts.
  4. Talleu els alls tendres ben petits.
  5. Talleu la ceba tendra a mitges llunes.
  6. Talleu els bolets xiitake a trossos fins i allargats.
  7. Salteu primer els alls i la ceba amb una mica d’oli (o aigua) i sal durant uns 5 minuts aproximadament o fins que estiguin daurats. Si s’enganxa, poseu una mica d’aigua en lloc d’oli.
  8. Afegiu els bolets xiitake i salteu-ho tot junt 4-5 minuts més.
  9. Afegiu la col, remeneu-ho 1 minut més i traieu-ho del foc.
  10. Trossegeu-ho perquè s’assembli més a un remenat.
  11. Serviu amb una mica de julivert.
  12. Opcionalment, afegiu-hi algun tipus de llavor.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat