Rodó de vedella

Plat principal  | 

Recepta exquisida per servir freda o calenta acompanyada d’una gran amanida.

  • Racions:
    15
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    2 - 5 horas

Ingredients

3 kg de rodó de vedella, sencer
3 branques d’api

Elaboració

Salpebreu la carn, pinzelleu-la amb OOVE i reserveu-la.
Renteu i talleu les verdures, salpebreu-les i afegiu-hi la farigola o qualsevol altra espècie.
Cocció:

En olla de cocció len…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat