Ronyons amb mostassa

Plat principal  |  Laura Garcia

El ronyó de vedella és una de les vísceres amb més densitat nutricional. I és que, darrere de la seva aparença ordinària, les vísceres aporten un valor nutricional extraordinari.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 10 minuts + 25 minuts cocció

Ingredients

1 ronyó de vedella ecològic (solen pesar entre 350 i 4

Elaboració

Actualment les carnisseries ja venen els ronyons sense el greix exterior i la membrana que els recobreix, però si no fos el cas, retireu-la amb l’ajuda d’un ganivet ben esmolat.
Poseu el rony…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat