Rostit de verdures d’hivern

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Aquesta és una recepta homenatge a les verdures de tardor-hivern, que ens donen tot el seu potencial regenerador, que ens reforcen i ens recuperen.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Un tros de carbassa
Una remolatxa
Un nap
Un bul

Elaboració

Disposeu en una safata per a forn les verdures tallades i regueu generosament amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Escampeu una mica de sal marina i les fulles del romaní i de la farigola f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat