Rotllets de primavera amb salsa de cacauet

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Núria Roura

Aquests rotllets són ideals per a emportar un dia de picnic o menjar al aire lliure. A la primavera, deixem enrere receptes més calentes elaborades al foc, per donar la benvinguda a una cuina amb aliments més crus i plens de vida.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 carbassó ecològic
1 pebrot vermell petit
1 peb

Elaboració

Per a la salsa de cacauet

Barregeu tots els ingredients en un processador d’aliments o batedora excepte l’aigua tèbia. També es pot fer amb un minipimer.
L’aigua s’ha d’anar afegint a poc a …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat