Salsa de tahina i llimona

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Hi ha moltes cremes de fruita seca i llavors, però cap com la tahina! Una pasta de sèsam rica en greixos de qualitat, proteïna, calci i magnesi. Podeu untar les torrades del matí o del berenar.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 cullerada de tahina
El suc de ½ llimona
½ cull

Elaboració

En un bol, barregeu la tahina, la pasta d’umeboshi i el suc de llimona fins que quedi una pasta homogènia.
Afegiu-hi l’oli i, finalment, l’aigua.
Barregeu-ho be fins a formar una sals…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat