Salsa de tahina i llimona

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Hi ha moltes cremes de fruita seca i llavors, però cap com la tahina! Una pasta de sèsam rica en greixos de qualitat, proteïna, calci i magnesi. Podeu untar les torrades del matí o del berenar.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 cullerada de tahina
  • El suc de ½ llimona
  • ½ culleradeta de pasta d’umeboshi
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades d’aigua mineral

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Salsa de tahina i llimona

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Hi ha moltes cremes de fruita seca i llavors, però cap com la tahina! Una pasta de sèsam rica en greixos de qualitat, proteïna, calci i magnesi. Podeu untar les torrades del matí o del berenar.


Ingredients

  • 1 cullerada de tahina
  • El suc de ½ llimona
  • ½ culleradeta de pasta d’umeboshi
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades d’aigua mineral

Elaboració

  1. En un bol, barregeu la tahina, la pasta d’umeboshi i el suc de llimona fins que quedi una pasta homogènia.
  2. Afegiu-hi l’oli i, finalment, l’aigua.
  3. Barregeu-ho be fins a formar una salsa homogènia.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. En un bol, barregeu la tahina, la pasta d’umeboshi i el suc de llimona fins que quedi una pasta homogènia.
  2. Afegiu-hi l’oli i, finalment, l’aigua.
  3. Barregeu-ho be fins a formar una salsa homogènia.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat