Saltat de col, algues i magrana

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Un ràpid, fàcil i alegre saltat de col arrissada, algues, llavors de sèsam i fonoll, i tòping de magrana amb una salsa de concentrat de poma i mostassa en pols.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 1 col arrissada verda brillant de mida mitjana
  • 1 grapat d’algues espaguetis de mar remullades i bullides (vigileu que augmenten 4 vegades el seu pes en sec)
  • 1 magrana
  • Llavors de sèsam
  • Llavors de fonoll
  • Oli de sèsam
  • Sal marina

Amaniment

  • 2 c.s. d’oli de sèsam
  • 1 c.s. de concentrat de poma
  • 1 c.p. de mostassa en pols
  • 1 c.p. de vinagre de umeboshi

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Saltat de col, algues i magrana

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Un ràpid, fàcil i alegre saltat de col arrissada, algues, llavors de sèsam i fonoll, i tòping de magrana amb una salsa de concentrat de poma i mostassa en pols.


Ingredients

  • 1 col arrissada verda brillant de mida mitjana
  • 1 grapat d'algues espaguetis de mar remullades i bullides (vigileu que augmenten 4 vegades el seu pes en sec)
  • 1 magrana
  • Llavors de sèsam
  • Llavors de fonoll
  • Oli de sèsam
  • Sal marina

Amaniment

  • 2 c.s. d'oli de sèsam
  • 1 c.s. de concentrat de poma
  • 1 c.p. de mostassa en pols
  • 1 c.p. de vinagre de umeboshi

Elaboració

  1. Poseu a escalfar l'oli de sèsam en una paella o wok i escalfeu lleugerament les llavors triturades de sèsam i de fonoll fins que desprenguin olor. Afegiu la col tallada ben fina (jo he fet servir un ratllador) i salteu-la uns 10-15 minuts amb una mica de sal marina. Afegiu-hi les algues (remullades i bullides 10 minuts) i barregeu bé.
  2. Emulsioneu bé els ingredients de l'amaniment. Serviu el saltat esquitxat amb els grans de magrana i la salsa al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Poseu a escalfar l’oli de sèsam en una paella o wok i escalfeu lleugerament les llavors triturades de sèsam i de fonoll fins que desprenguin olor. Afegiu la col tallada ben fina (jo he fet servir un ratllador) i salteu-la uns 10-15 minuts amb una mica de sal marina. Afegiu-hi les algues (remullades i bullides 10 minuts) i barregeu bé.
  2. Emulsioneu bé els ingredients de l’amaniment. Serviu el saltat esquitxat amb els grans de magrana i la salsa al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat