Saltat de col, algues i magrana

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Un ràpid, fàcil i alegre saltat de col arrissada, algues, llavors de sèsam i fonoll, i tòping de magrana amb una salsa de concentrat de poma i mostassa en pols.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

1 col arrissada verda brillant de mida mitjana
1 grap

Elaboració

Poseu a escalfar l’oli de sèsam en una paella o wok i escalfeu lleugerament les llavors triturades de sèsam i de fonoll fins que desprenguin olor. Afegiu la col tallada ben fina (jo he fet servi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat