Saltat de verdures i cigrons amb puré de patates

Plat principal  |  Gina Estapé

Plat ideal per fer un sopar ràpid i saludable que t'ajudarà a tenir una digestió lleugera i a no tenir problemes per agafar el son. Recepta original de la revista ETS paper #01.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

2 patates grans (uns 500 g)
1 manat d’espàrrecs ve

Elaboració

Ompliu una olla amb aigua i porteu-la a ebullició.
Peleu i talleu les patates a quarts i bulliu-les uns 12 minuts amb una culleradeta de sal, fins que siguin tendres. Coleu i reserveu.
Ompl…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat