Saltat de verdures i cigrons amb puré de patates

Plat principal  |  Gina Estapé

Plat ideal per fer un sopar ràpid i saludable que t'ajudarà a tenir una digestió lleugera i a no tenir problemes per agafar el son. Recepta original de la revista ETS paper #01.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 2 patates grans (uns 500 g)
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 160 g de mongeta tendra
  • 150 g de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • oli d’oliva verge extra
  • sal marina
  • comí en pols

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Saltat de verdures i cigrons amb puré de patates

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Plat ideal per fer un sopar ràpid i saludable que t'ajudarà a tenir una digestió lleugera i a no tenir problemes per agafar el son. Recepta original de la revista ETS paper #01.


Ingredients

  • 2 patates grans (uns 500 g)
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 160 g de mongeta tendra
  • 150 g de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • oli d’oliva verge extra
  • sal marina
  • comí en pols

Elaboració

  1. Ompliu una olla amb aigua i porteu-la a ebullició.
  2. Peleu i talleu les patates a quarts i bulliu-les uns 12 minuts amb una culleradeta de sal, fins que siguin tendres. Coleu i reserveu.
  3. Ompliu altre cop l’olla amb aigua i porteu-la a ebullició.
  4. Talleu les mongetes tendres a tires i afegiu-les a l’aigua bullent amb una culleradeta de sal. Cuineu 4 minuts.
  5. Talleu els espàrrecs a trossos petits, descarteu-ne la part final més dura i afegiu-los a l’olla. Seguiu cuinant 3 minuts més.
  6. Coleu les verdures i reserveu-les.
  7. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i salteu la ceba tallada a mitges llunes i els alls trinxats amb mitja culleradeta de sal i durant 10 minuts.
  8. Afegiu les verdures, els cigrons i un pessic de comí en pols i salteu 3-4 minuts més.
  9. En un processador d’aliments tritureu les patates cuites amb 60 ml d’oli i una culleradeta de sal, fins a aconseguir un puré de patates fi i homogeni.
  10. Serviu un fons de puré de patates a cada un dels plats i afegiu-hi el saltat de verdures i cigrons per sobre.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Ompliu una olla amb aigua i porteu-la a ebullició.
  2. Peleu i talleu les patates a quarts i bulliu-les uns 12 minuts amb una culleradeta de sal, fins que siguin tendres. Coleu i reserveu.
  3. Ompliu altre cop l’olla amb aigua i porteu-la a ebullició.
  4. Talleu les mongetes tendres a tires i afegiu-les a l’aigua bullent amb una culleradeta de sal. Cuineu 4 minuts.
  5. Talleu els espàrrecs a trossos petits, descarteu-ne la part final més dura i afegiu-los a l’olla. Seguiu cuinant 3 minuts més.
  6. Coleu les verdures i reserveu-les.
  7. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra i salteu la ceba tallada a mitges llunes i els alls trinxats amb mitja culleradeta de sal i durant 10 minuts.
  8. Afegiu les verdures, els cigrons i un pessic de comí en pols i salteu 3-4 minuts més.
  9. En un processador d’aliments tritureu les patates cuites amb 60 ml d’oli i una culleradeta de sal, fins a aconseguir un puré de patates fi i homogeni.
  10. Serviu un fons de puré de patates a cada un dels plats i afegiu-hi el saltat de verdures i cigrons per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat