Saltat de quinoa, pollastre i pèsols

Plat principal  |  Sara Bueno

Els saltats sempre són una opció fabulosa; ràpids, fàcils i saborosos i es preparen en un "tres i no res". Els amants del picant hi podeu posar tanta caiena com vulgueu... o com suporti el vostre paladar!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 80 g de quinoa
  • 2 pits de pollastre
  • 1 pebrot vermell
  • 200 g de pèsols
  • 1 carbassó mitjà
  • 100 g de crema de cacauet
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 culleradeta de mel crua
  • 1 culleradeta de vinagre d’arròs o poma
  • Caiena molta al gust
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Coriandre fresc i cacauets (opcional)

Dieta

  • Omnívora
Sara Bueno

Sara Bueno
Creadora del blog "avena y aguacate

avenayaguacate.com @avenayaguacate
 

Saltat de quinoa, pollastre i pèsols

Plat principal  |  Sara Bueno

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Els saltats sempre són una opció fabulosa; ràpids, fàcils i saborosos i es preparen en un "tres i no res". Els amants del picant hi podeu posar tanta caiena com vulgueu... o com suporti el vostre paladar!


Ingredients

  • 80 g de quinoa
  • 2 pits de pollastre
  • 1 pebrot vermell
  • 200 g de pèsols
  • 1 carbassó mitjà
  • 100 g de crema de cacauet
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 culleradeta de mel crua
  • 1 culleradeta de vinagre d’arròs o poma
  • Caiena molta al gust
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Coriandre fresc i cacauets (opcional)

Elaboració

  1. Coeu la quinoa, seguint les instruccions de l’envàs. Normalment, haureu de rentar primer la quinoa i després bullir-la durant uns 12-13 minuts.
  2. Mentrestant, prepareu la salsa barrejant en un bol la crema de cacauet, la salsa de soja, la mel, el vinagre i la caiena, fins que quedi una salsa cremosa i homogènia.
  3. Talleu el pebrot i el carbassó a dauets i el pollastre a daus d’uns 2 cm.
  4. Salpebreu el pollastre lleugerament. En una paella a foc mitjà-alt amb oli d’oliva, salteu el pollastre fins que estigui totalment cuinat per dins, però sucós, uns 4-5 minuts. Reserveu en un plat.
  5. Afegiu el pebrot i el carbassó a la paella (amb una mica més d’oli d’oliva si cal) i salteu durant uns 5 minuts. Afegiu-hi els pèsols i salteu un minut més. Les verdures haurien de quedar cuinades, però al dente. Salpebreu molt lleugerament.
  6. Abaixeu el foc a mitjà-baix i incorporeu el pollastre i la quinoa ja cuita al saltat. Afegiu la salsa de cacauet i remeneu bé per repartir-la per tot el saltat.
  7. Serviu amb coriandre picat i cacauets trossejats, si n’hi voleu.

Sara Bueno
Creadora del blog "avena y aguacate

www.avenayaguacate.com @avenayaguacate

Elaboració

  1. Coeu la quinoa, seguint les instruccions de l’envàs. Normalment, haureu de rentar primer la quinoa i després bullir-la durant uns 12-13 minuts.
  2. Mentrestant, prepareu la salsa barrejant en un bol la crema de cacauet, la salsa de soja, la mel, el vinagre i la caiena, fins que quedi una salsa cremosa i homogènia.
  3. Talleu el pebrot i el carbassó a dauets i el pollastre a daus d’uns 2 cm.
  4. Salpebreu el pollastre lleugerament. En una paella a foc mitjà-alt amb oli d’oliva, salteu el pollastre fins que estigui totalment cuinat per dins, però sucós, uns 4-5 minuts. Reserveu en un plat.
  5. Afegiu el pebrot i el carbassó a la paella (amb una mica més d’oli d’oliva si cal) i salteu durant uns 5 minuts. Afegiu-hi els pèsols i salteu un minut més. Les verdures haurien de quedar cuinades, però al dente. Salpebreu molt lleugerament.
  6. Abaixeu el foc a mitjà-baix i incorporeu el pollastre i la quinoa ja cuita al saltat. Afegiu la salsa de cacauet i remeneu bé per repartir-la per tot el saltat.
  7. Serviu amb coriandre picat i cacauets trossejats, si n’hi voleu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat