Saltat de quinoa amb verdures

Plat principal  |  Cristina Padrós

La quinoa és un pseudocereal que conté tots els aminoàcids essencials de manera equilibrada. Conté proteïnes i és rica en fibra, fòsfor, magnesi i ferro. A més, no té gluten i és fàcil de digerir.  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

2 vasos de quinoa, ben rentada
4 vasos d’aigua
2

Elaboració

Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli i salteu la ceba i els alls amb un polsim de sal.
Quan estigui enrossit, afegiu-hi l’aigua i, quan arrengui el bull, incorporeu-hi la quinoa amb una…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat