Saltat de quinoa amb verdures

Plat principal  |  Cristina Padrós

La quinoa és un pseudocereal que conté tots els aminoàcids essencials de manera equilibrada. Conté proteïnes i és rica en fibra, fòsfor, magnesi i ferro. A més, no té gluten i és fàcil de digerir.  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 2 vasos de quinoa, ben rentada
  • 4 vasos d’aigua
  • 2 cebes
  • Un grapat de bolets barrejats (xampinyó, xiitake…)
  • Un grapat d’espàrrecs de marge o verds
  • 2 grans d’all laminat
  • 1 rodella de carbassa a dauets petits
  • 1 grapat de pipes de carbassa
  • Pebre negre
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli d’oliva

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Saltat de quinoa amb verdures

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

La quinoa és un pseudocereal que conté tots els aminoàcids essencials de manera equilibrada. Conté proteïnes i és rica en fibra, fòsfor, magnesi i ferro. A més, no té gluten i és fàcil de digerir.  


Ingredients

  • 2 vasos de quinoa, ben rentada
  • 4 vasos d’aigua
  • 2 cebes
  • Un grapat de bolets barrejats (xampinyó, xiitake…)
  • Un grapat d’espàrrecs de marge o verds
  • 2 grans d’all laminat
  • 1 rodella de carbassa a dauets petits
  • 1 grapat de pipes de carbassa
  • Pebre negre
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli d’oliva

Elaboració

  1. Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli i salteu la ceba i els alls amb un polsim de sal.
  2. Quan estigui enrossit, afegiu-hi l’aigua i, quan arrengui el bull, incorporeu-hi la quinoa amb una culleradeta de sal. Deixeu-ho coure durant 14 minuts tapat a foc mitjà.
  3. En una paella, amb un raig d’oli, salteu els bolets, els espàrrecs i la carbassa durant 4-5 minuts.
  4. Passat aquest temps, afegiu-hi les pipes, el pebre acabat de moldre, el julivert picat i la quinoa cuita. Barregeu-ho tot bé i serviu.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Escalfeu una olla a foc mitjà amb l’oli i salteu la ceba i els alls amb un polsim de sal.
  2. Quan estigui enrossit, afegiu-hi l’aigua i, quan arrengui el bull, incorporeu-hi la quinoa amb una culleradeta de sal. Deixeu-ho coure durant 14 minuts tapat a foc mitjà.
  3. En una paella, amb un raig d’oli, salteu els bolets, els espàrrecs i la carbassa durant 4-5 minuts.
  4. Passat aquest temps, afegiu-hi les pipes, el pebre acabat de moldre, el julivert picat i la quinoa cuita. Barregeu-ho tot bé i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat