Saltat de verdures, moniato ratllat i ou passat per aigua

Plat principal  |  Gina Estapé

Plat reconfortant, nutritiu i molt saborós que podeu incorporar al receptari setmanal amb una combinació d'aliments que us podrà ajudar a dormir millor.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 1 moniato
  • 2 grapats de fulles d’espinacs
  • 150 g de xiitakes
  • 3 branques de col kale
  • 1 porro gran
  • 2 grans d’all
  • 2 ous ecològics
  • Oli d’oliva verge extra
  • Comí
  • Sal marina
  • Pebre negre
  • Opcional: llevat nutricional

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Saltat de verdures, moniato ratllat i ou passat per aigua

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Plat reconfortant, nutritiu i molt saborós que podeu incorporar al receptari setmanal amb una combinació d'aliments que us podrà ajudar a dormir millor.


Ingredients

  • 1 moniato
  • 2 grapats de fulles d’espinacs
  • 150 g de xiitakes
  • 3 branques de col kale
  • 1 porro gran
  • 2 grans d’all
  • 2 ous ecològics
  • Oli d’oliva verge extra
  • Comí
  • Sal marina
  • Pebre negre
  • Opcional: llevat nutricional

Elaboració

  1. Renteu el porro i talleu-lo a rodanxes. Peleu els alls i trinxeu-los.
  2. En una paella amb un raig d’oli, salteu el porro i els alls durant 5 minuts amb un pessic de sal.
  3. Peleu i ratlleu el moniato i renteu i lamineu els xiitakes.
  4. Renteu la kale i separeu-ne les fulles de la tija central.
  5. Afegiu a la paella el moniato, els bolets, la kale, comí al gust i un pessic de pebre negre i salteu durant 15-20 minuts més. Remeneu de tant en tant per evitar que no s’enganxi res.
  6. Mentrestant, en un pot amb aigua bullent, cuineu els ous durant 4 minuts. Després, retireu-los i deixeu-los refredar.
  7. Quan les verdures i el moniato siguin cuits, afegiu-hi els espinacs i cuineu 2-3 minuts més. Després, repartiu el contingut en els plats.
  8. Trenqueu la closca dels ous i peleu-los amb compte.
  9. Afegiu un ou al damunt de les verdures i talleu-lo per la meitat just abans de consumir. Empolvoreu-hi una mica de llevat nutricional al gust per sobre. Bon profit!

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Renteu el porro i talleu-lo a rodanxes. Peleu els alls i trinxeu-los.
  2. En una paella amb un raig d’oli, salteu el porro i els alls durant 5 minuts amb un pessic de sal.
  3. Peleu i ratlleu el moniato i renteu i lamineu els xiitakes.
  4. Renteu la kale i separeu-ne les fulles de la tija central.
  5. Afegiu a la paella el moniato, els bolets, la kale, comí al gust i un pessic de pebre negre i salteu durant 15-20 minuts més. Remeneu de tant en tant per evitar que no s’enganxi res.
  6. Mentrestant, en un pot amb aigua bullent, cuineu els ous durant 4 minuts. Després, retireu-los i deixeu-los refredar.
  7. Quan les verdures i el moniato siguin cuits, afegiu-hi els espinacs i cuineu 2-3 minuts més. Després, repartiu el contingut en els plats.
  8. Trenqueu la closca dels ous i peleu-los amb compte.
  9. Afegiu un ou al damunt de les verdures i talleu-lo per la meitat just abans de consumir. Empolvoreu-hi una mica de llevat nutricional al gust per sobre. Bon profit!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat