Samfaina d’albergínies, espècies i coriandre

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Aquesta versió especiada de la samfaina tradicional no et defraudarà; aromàtica, gustosa i cremosa et farà viatjar amb el sentits.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 10 minuts

Ingredients

4 albergínies mitjanes
1 ceba
2 grans d’all

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC. Talleu les albergínies per la meitat i poseu-les a sobre d’un paper de forn untades amb una mica d’OOVE, sal marina i pebre negre mòlt.
Rostiu-les durant un…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat