Sandvitx ‘low carb’

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Paula Monreal

Aquí teniu una idea fantàstica per preparar un sopar senzill i molt bo. Es tracta d’una base de sandvitx sense gluten i baixa en carbohidrats, apta per a dieta cetogènica, segons de què es farceixi. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat. Deliciós!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

1 ou
2 c.s. de farina d’ametlla
1 c. p. de lleva

Elaboració

Barregem tots els ingredients en un bol i, finalment, hi afegim les llavors de carbassa.
En un motlle apte per a microones, hi aboquem la mescla i ho posem a coure a màxima potència durant 2 …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat