Sandvitx ‘low carb’

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Paula Monreal

Aquí teniu una idea fantàstica per preparar un sopar senzill i molt bo. Es tracta d’una base de sandvitx sense gluten i baixa en carbohidrats, apta per a dieta cetogènica, segons de què es farceixi. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat. Deliciós!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 1 ou
  • 2 c.s. de farina d’ametlla
  • 1 c. p. de llevat
  • 1 pessic de sal
  • Llavors de carbassa (opcional)

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Paula Monreal

Paula Monreal
Receptes saludables, hàbits sans i consells per dur una vida més activa.

paufeel.com/ @paufeel
 

Sandvitx ‘low carb’

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Paula Monreal

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts

Aquí teniu una idea fantàstica per preparar un sopar senzill i molt bo. Es tracta d’una base de sandvitx sense gluten i baixa en carbohidrats, apta per a dieta cetogènica, segons de què es farceixi. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat. Deliciós!


Ingredients

  • 1 ou
  • 2 c.s. de farina d’ametlla
  • 1 c. p. de llevat
  • 1 pessic de sal
  • Llavors de carbassa (opcional)

Elaboració

  1. Barregem tots els ingredients en un bol i, finalment, hi afegim les llavors de carbassa.
  2. En un motlle apte per a microones, hi aboquem la mescla i ho posem a coure a màxima potència durant 2 minuts.
  3. Traiem el pa del motlle, el tallem i el torrem en una paella. Es pot menjar sense torrar, però queda molt més bo!
  4. El podeu farcir del que us vingui més de gust. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat.

Paula Monreal
Receptes saludables, hàbits sans i consells per dur una vida més activa.

www.paufeel.com/ @paufeel

Elaboració

  1. Barregem tots els ingredients en un bol i, finalment, hi afegim les llavors de carbassa.
  2. En un motlle apte per a microones, hi aboquem la mescla i ho posem a coure a màxima potència durant 2 minuts.
  3. Traiem el pa del motlle, el tallem i el torrem en una paella. Es pot menjar sense torrar, però queda molt més bo!
  4. El podeu farcir del que us vingui més de gust. Jo l’he fet d’enciam del meu hort, tomàquet rosa i salmó fumat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat