Sardines al forn amb gingebre

Plat principal  |  Anna Casals

El peix blau ens aporta omega-3 al nostre organisme, es d'aquells greixos saludables que necessitem per un bon equilibri. Aquestes sardines seran una bona opció fàcil i barata.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

12 sardines fresques (aprox.)

Per a la picada: 

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
En un morter piqueu els grans d’all i el gingebre. Després, afegiu-hi les ametlles, la sal i el romaní i seguiu picant. 
Quan tot estigui integrat, afeg…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat