Sardines al forn amb gingebre

Plat principal  |  Anna Casals

El peix blau ens aporta omega-3 al nostre organisme, es d'aquells greixos saludables que necessitem per un bon equilibri. Aquestes sardines seran una bona opció fàcil i barata.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 12 sardines fresques (aprox.)

Per a la picada: 

  • 2 grans d’all 
  • 2 c.p. de gingebre fresc ratllat 
  • Un grapat d’ametlles 
  • Sal 
  • Oli d’oliva verge extra
  • Julivert
  • Romaní

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Anna Casals

Anna Casals
Dietista formada en salut hormonal de la dona, embaràs i criança saludable

@itscococate
 

Sardines al forn amb gingebre

Plat principal  |  Anna Casals

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

El peix blau ens aporta omega-3 al nostre organisme, es d'aquells greixos saludables que necessitem per un bon equilibri. Aquestes sardines seran una bona opció fàcil i barata.


Ingredients

  • 12 sardines fresques (aprox.)
Per a la picada: 
  • 2 grans d’all 
  • 2 c.p. de gingebre fresc ratllat 
  • Un grapat d’ametlles 
  • Sal 
  • Oli d’oliva verge extra
  • Julivert
  • Romaní

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
  2. En un morter piqueu els grans d’all i el gingebre. Després, afegiu-hi les ametlles, la sal i el romaní i seguiu picant. 
  3. Quan tot estigui integrat, afegiu-hi l’oli d’oliva i remeneu fins a obtenir una pasta viscosa. 
  4. Disposeu les sardines ja netes en una safata de forn i amb una cullera poseu picada a sobre de cada una. 
  5. Poseu-les al forn durant 15 minuts (no cal tombar-les).
  6. Un cop cuites, hi podeu posar una mica de julivert fresc per sobre.

Anna Casals
Dietista formada en salut hormonal de la dona, embaràs i criança saludable

@itscococate

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
  2. En un morter piqueu els grans d’all i el gingebre. Després, afegiu-hi les ametlles, la sal i el romaní i seguiu picant. 
  3. Quan tot estigui integrat, afegiu-hi l’oli d’oliva i remeneu fins a obtenir una pasta viscosa. 
  4. Disposeu les sardines ja netes en una safata de forn i amb una cullera poseu picada a sobre de cada una. 
  5. Poseu-les al forn durant 15 minuts (no cal tombar-les).
  6. Un cop cuites, hi podeu posar una mica de julivert fresc per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat