Sopa cremosa de tomàquets rostits i llenties vermelles

Plat principal  |  Amanda Franco

Gaudeix d’un àpat molt nutritiu i ple de sabor amb aquesta sopa que podeu servir calenta o tèbia. Una recepta que es pot fer en família i formar part del batch cooking setmanal ja que aguanta quatre dies a la nevera!!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

  • 1 tassa de llenties vermelles
  • 1 tassa i ½ de brou de verdures
  • 6 tomàquets
  • 1 tassa d’aigua
  • 1 grapat d’alfàbrega
  • Sal i pebre al gust
  • 8 tomàquets cirerol (per servir)
  • Quinoa cuita (per servir)
  • Iogurt de coco (opcional / per servir)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Amanda Franco

Amanda Franco
Fundadora de The Green Fuel, raw xef, coach de salut, herbodietista i Moon Mother.

thegreenfuel.com @amanda.thegreenfuel
 

Sopa cremosa de tomàquets rostits i llenties vermelles

Plat principal  |  Amanda Franco

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts

Gaudeix d’un àpat molt nutritiu i ple de sabor amb aquesta sopa que podeu servir calenta o tèbia. Una recepta que es pot fer en família i formar part del batch cooking setmanal ja que aguanta quatre dies a la nevera!!


Ingredients

  • 1 tassa de llenties vermelles
  • 1 tassa i ½ de brou de verdures
  • 6 tomàquets
  • 1 tassa d’aigua
  • 1 grapat d’alfàbrega
  • Sal i pebre al gust
  • 8 tomàquets cirerol (per servir)
  • Quinoa cuita (per servir)
  • Iogurt de coco (opcional / per servir)

Elaboració

  1. Rostiu els tomàquets al forn, sencers i amb pell. Condimenteu amb sal i oli d’oliva verge extra i coeu al forn a 180 ºC durant 40 minuts, fins que quedin molt tendres.
  2. Poseu el brou de verdures, l’aigua, les llenties i els tomàquets rostits en una olla mitjana. Cuineu a foc mitjà-alt, perquè les llenties quedin tendres. Amb ajuda d’una espàtula, trossegeu el tomàquet perquè els sabors s’integrin. Afegiu-hi una mica de sal. Al cap de 15-20 minuts, les llenties ja estaran cuites.
  3. Tritureu la sopa amb una batedora de mà o una de got, juntament amb un grapat d’alfàbrega. Rectifiqueu de sal, si cal, i afegiu-hi pebre al gust. Hi podeu afegir més brou o aigua si voleu una consistència més líquida.
  4. Partiu per la meitat els cirerols i cuineu-los uns minuts a la planxa en una paella amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Serviu la sopa cremosa tèbia o calenta, afegiu-hi el iogurt de coco (opcional), un parell de cullerades de quinoa cuita i quatre cirerols cuinats per cada plat.

Amanda Franco
Fundadora de The Green Fuel, raw xef, coach de salut, herbodietista i Moon Mother.

www.thegreenfuel.com @amanda.thegreenfuel

Elaboració

  1. Rostiu els tomàquets al forn, sencers i amb pell. Condimenteu amb sal i oli d’oliva verge extra i coeu al forn a 180 ºC durant 40 minuts, fins que quedin molt tendres.
  2. Poseu el brou de verdures, l’aigua, les llenties i els tomàquets rostits en una olla mitjana. Cuineu a foc mitjà-alt, perquè les llenties quedin tendres. Amb ajuda d’una espàtula, trossegeu el tomàquet perquè els sabors s’integrin. Afegiu-hi una mica de sal. Al cap de 15-20 minuts, les llenties ja estaran cuites.
  3. Tritureu la sopa amb una batedora de mà o una de got, juntament amb un grapat d’alfàbrega. Rectifiqueu de sal, si cal, i afegiu-hi pebre al gust. Hi podeu afegir més brou o aigua si voleu una consistència més líquida.
  4. Partiu per la meitat els cirerols i cuineu-los uns minuts a la planxa en una paella amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Serviu la sopa cremosa tèbia o calenta, afegiu-hi el iogurt de coco (opcional), un parell de cullerades de quinoa cuita i quatre cirerols cuinats per cada plat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat