Sopa cremosa de tomàquets rostits i llenties vermelles

Plat principal  |  Amanda Franco

Gaudeix d’un àpat molt nutritiu i ple de sabor amb aquesta sopa que podeu servir calenta o tèbia. Una recepta que es pot fer en família i formar part del batch cooking setmanal ja que aguanta quatre dies a la nevera!!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

1 tassa de llenties vermelles
1 tassa i ½ de brou de

Elaboració

Rostiu els tomàquets al forn, sencers i amb pell. Condimenteu amb sal i oli d’oliva verge extra i coeu al forn a 180 ºC durant 40 minuts, fins que quedin molt tendres.
Poseu el brou de verd…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat