Sopa de miso i remolatxa

Plat principal  |  Adriana Ortemberg

Us animeu amb un plat diferent, reconfortant i energètic, ple de colors, sabors i propietats terapèutiques? Es tracta d'un batut d'hortalisses amb brou de miso, Gingebre i all negre i una mica tempeh. No us penedireu!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 2 cullerades d’alga wakame deshidratada
  • 2 pastanagues
  • Mitjana remolatxa crua
  • 1 rodanxa de gingebre d’1 cm
  • 200 g de tempeh
  • 500 ml de brou genmai miso

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Sopa de miso i remolatxa

Plat principal  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Us animeu amb un plat diferent, reconfortant i energètic, ple de colors, sabors i propietats terapèutiques? Es tracta d'un batut d'hortalisses amb brou de miso, Gingebre i all negre i una mica tempeh. No us penedireu!


Ingredients

  • 2 cullerades d'alga wakame deshidratada
  • 2 pastanagues
  • Mitjana remolatxa crua
  • 1 rodanxa de gingebre d'1 cm
  • 200 g de tempeh
  • 500 ml de brou genmai miso

Elaboració

  1. Poseu l'alga wakame en bol amb aigua perquè s'hidrati.
  2. Renteu les pastanagues i talleu-les a rodanxes. Peleu la remolatxa i talleu-la a trossos petits.
  3. Talleu el tempeh a trossets.
  4. Poseu al got de la batedora la pastanaga, la remolatxa, el gingebre i el brou de miso. Tritureu a velocitat màxima.
  5. Escalfeu la sopa i afegiu-hi l'alga wakame ben escorreguda, l'all negre a trossets i el tempeh.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu l’alga wakame en bol amb aigua perquè s’hidrati.
  2. Renteu les pastanagues i talleu-les a rodanxes. Peleu la remolatxa i talleu-la a trossos petits.
  3. Talleu el tempeh a trossets.
  4. Poseu al got de la batedora la pastanaga, la remolatxa, el gingebre i el brou de miso. Tritureu a velocitat màxima.
  5. Escalfeu la sopa i afegiu-hi l’alga wakame ben escorreguda, l’all negre a trossets i el tempeh.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat