Sopa de miso i remolatxa

Plat principal  |  Adriana Ortemberg

Us animeu amb un plat diferent, reconfortant i energètic, ple de colors, sabors i propietats terapèutiques? Es tracta d'un batut d'hortalisses amb brou de miso, Gingebre i all negre i una mica tempeh. No us penedireu!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

2 cullerades d’alga wakame deshidratada
2 pastanagues

Elaboració

Poseu l’alga wakame en bol amb aigua perquè s’hidrati.
Renteu les pastanagues i talleu-les a rodanxes. Peleu la remolatxa i talleu-la a trossos petits.
Talleu el tempeh a trossets.
Poseu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat