Sopa Muhammara

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una recepta que representa l'art de crear i compartir harmonia. Una inspiració de pebrot rostit, suc de magrana i cruixent de nous picants.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

400 g de flors de coliflor
2 cebes petites
1 bulb

Elaboració

Salteu el gra d’all, la ceba a llunes, el fonoll a trossos i les flors de coliflor amb una mica d’oli. Salpebreu i deixeu coure a foc lent fins que les verdures estiguin cuites.
Afegiu-hi e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat