Sopa ramen vegana

Plat principal  |  Iosune Robles i Alberto Aragón

Les sopes són un imprescindible durant els mesos freds i aquesta recepta exprés és perfecta per al dia a dia a més de ser molt saludable.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 140 g de tofu ferm
  • 12 xampinyons
  • 1 litre de brou de verdures
  • 1 culleradeta d’all en pols
  • 1 culleradeta de ceba en pols
  • 1/2 culleradeta de gingebre en pols
  • 2 cullerades de miso
  • 120 g de fideus xinesos (poden ser amb o sense gluten)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Iosune Robles i Alberto Aragón

Iosune Robles i Alberto Aragón
Health coach i fotògraf i estilista culinari.

danzadefogones.com @danzadefogones
 

Sopa ramen vegana

Plat principal  |  Iosune Robles i Alberto Aragón

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Les sopes són un imprescindible durant els mesos freds i aquesta recepta exprés és perfecta per al dia a dia a més de ser molt saludable.


Ingredients

  • 140 g de tofu ferm
  • 12 xampinyons
  • 1 litre de brou de verdures
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 culleradeta de ceba en pols
  • 1/2 culleradeta de gingebre en pols
  • 2 cullerades de miso
  • 120 g de fideus xinesos (poden ser amb o sense gluten)

Elaboració

  1. Trossegeu el tofu i els xampinyons i cuineu a la planxa (hi podeu afegir un rajolí d'oli, tot i que no cal) fins que es daurin per tots dos costats.
  2. Cuineu els fideus seguint les instruccions del paquet.
  3. Aboqueu en una olla el brou de verdures, l'all, la ceba i el gingebre i cuineu durant uns 2 o 3 minuts o fins que el brou estigui calent. Retireu del foc, afegiu-hi el miso i remeneu fins que estigui perfectament integrat.
  4. Serviu els fideus, el brou, el tofu i els xampinyons en bols individuals.

Iosune Robles i Alberto Aragón
Health coach i fotògraf i estilista culinari.

www.danzadefogones.com @danzadefogones

Elaboració

  1. Trossegeu el tofu i els xampinyons i cuineu a la planxa (hi podeu afegir un rajolí d’oli, tot i que no cal) fins que es daurin per tots dos costats.
  2. Cuineu els fideus seguint les instruccions del paquet.
  3. Aboqueu en una olla el brou de verdures, l’all, la ceba i el gingebre i cuineu durant uns 2 o 3 minuts o fins que el brou estigui calent. Retireu del foc, afegiu-hi el miso i remeneu fins que estigui perfectament integrat.
  4. Serviu els fideus, el brou, el tofu i els xampinyons en bols individuals.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat