Sopa ramen vegana

Plat principal  |  Iosune Robles i Alberto Aragón

Les sopes són un imprescindible durant els mesos freds i aquesta recepta exprés és perfecta per al dia a dia a més de ser molt saludable.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

140 g de tofu ferm
12 xampinyons
1 litre de brou d

Elaboració

Trossegeu el tofu i els xampinyons i cuineu a la planxa (hi podeu afegir un rajolí d’oli, tot i que no cal) fins que es daurin per tots dos costats.
Cuineu els fideus seguint les instruccions …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat