Sopa de verdures i mongetes

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals, ja que solen preparar-se amb verdures, tubercles, llegums o proteïna animal.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

200 g de mongetes blanques cuites
2 cebes
2 pastan

Elaboració

Peleu i talleu la ceba a daus, peleu i trinxeu els alls i renteu i talleu el porro a rodanxes.
Salteu la ceba, el porro i els alls en una olla mitjana amb un raig d’oli i una culleradeta de s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat