Sopa de verdures i mongetes

Plat principal  |  Gina Estapé

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals, ja que solen preparar-se amb verdures, tubercles, llegums o proteïna animal.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 200 g de mongetes blanques cuites
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2-3 grans d’all
  • 1 branca d’api
  • 2 porros
  • 2-3 fulles de llorer
  • 1 L de caldo de pollastre ecològic o de verdures
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Sopa de verdures i mongetes

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Durant els mesos de fred, els plats de cullera com els guisats i els estofats són els reis de la gran majoria de cuines. Receptes contundents, nutritives i amb ingredients reals, ja que solen preparar-se amb verdures, tubercles, llegums o proteïna animal.


Ingredients

  • 200 g de mongetes blanques cuites
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2-3 grans d’all
  • 1 branca d’api
  • 2 porros
  • 2-3 fulles de llorer
  • 1 L de caldo de pollastre ecològic o de verdures
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a daus, peleu i trinxeu els alls i renteu i talleu el porro a rodanxes.
  2. Salteu la ceba, el porro i els alls en una olla mitjana amb un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Talleu la branca d’api i les pastanagues a daus petits i afegiu-ho a l’olla. Salteu 3-4 minuts més.
  4. Afegiu-hi el caldo de pollastre, les fulles de llorer, un pessic de sal i un pessic de pebre i bulliu durant 10-12 minuts.
  5. Afegiu-hi les mongetes cuites i cuineu 5 minuts més.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a daus, peleu i trinxeu els alls i renteu i talleu el porro a rodanxes.
  2. Salteu la ceba, el porro i els alls en una olla mitjana amb un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Talleu la branca d’api i les pastanagues a daus petits i afegiu-ho a l’olla. Salteu 3-4 minuts més.
  4. Afegiu-hi el caldo de pollastre, les fulles de llorer, un pessic de sal i un pessic de pebre i bulliu durant 10-12 minuts.
  5. Afegiu-hi les mongetes cuites i cuineu 5 minuts més.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat