Sorbet de pinya colada

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Quedareu totalment seduïts pels gelats vegans! 100% saludable amb aquesta recepta, refrescant i increïblement bona! Un perfecta sorbet d'estiu per gaudir i sorprendre convidats.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1 nit de congelació

Ingredients

  • 400 g de pinya congelada
  • 150 g de glaçons de gel de llet de coco Dr. Goerg (uns 7 glaçons)
  • 2 C – 30 g de sucre de coco Dr. Goerg

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Sorbet de pinya colada

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1 nit de congelació

Quedareu totalment seduïts pels gelats vegans! 100% saludable amb aquesta recepta, refrescant i increïblement bona! Un perfecta sorbet d'estiu per gaudir i sorprendre convidats.


Ingredients

  • 400 g de pinya congelada
  • 150 g de glaçons de gel de llet de coco Dr. Goerg (uns 7 glaçons)
  • 2 C - 30 g de sucre de coco Dr. Goerg

Elaboració

  1. Remeneu bé la llauna de coco i ompliu uns motlles de glaçons.
  2. Peleu i trossegeu la pinya a trossos no gaire grans.
  3. Congeleu totes dues coses.
  4. Traieu la pinya del congelador uns cinc minuts abans de fer el gelat, perquè s'estovi una mica, o talleu uns trossos de pinya fresca addicionals i poseu-los al fons de la batedora abans d'afegir-hi la fruita i glaçons de llet de coco congelats perquè ajudi a la trituració (encara que això farà que el gelat sigui més tou).
  5. Afegiu-hi el sucre (és opcional i depèn de la dolçor de la pinya).
  6. Amb l'ajuda del pistó de la batedora, tritureu fins a obtenir una crema congelada.
  7. Serviu immediatament.
  8. Opcionalment, acompanyeu amb una mica de menta fresca o de coco ratllat torrat.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Remeneu bé la llauna de coco i ompliu uns motlles de glaçons.
  2. Peleu i trossegeu la pinya a trossos no gaire grans.
  3. Congeleu totes dues coses.
  4. Traieu la pinya del congelador uns cinc minuts abans de fer el gelat, perquè s’estovi una mica, o talleu uns trossos de pinya fresca addicionals i poseu-los al fons de la batedora abans d’afegir-hi la fruita i glaçons de llet de coco congelats perquè ajudi a la trituració (encara que això farà que el gelat sigui més tou).
  5. Afegiu-hi el sucre (és opcional i depèn de la dolçor de la pinya).
  6. Amb l’ajuda del pistó de la batedora, tritureu fins a obtenir una crema congelada.
  7. Serviu immediatament.
  8. Opcionalment, acompanyeu amb una mica de menta fresca o de coco ratllat torrat.

Els apunts de l'Elka Molker

  • Estris necessaris: batedora potent (la Vitamix és ideal o qualsevol altra que tingui un motor molt potent)
  • L’ideal és tenir una bossa al congelador amb pinya tallada i una altra amb glaçons de llet de coco per poder fer un sorbet sempre que us vingui de gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat