Sospir de tardor

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

La recepta d'avui, a part de xirimoia, conté oli de coco, que li dóna una textura més cremosa, protegeix la polpa de la oxidació i alenteix l'increment dels nivells de sucre en sang després de menjar-la.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

2 xirimoies grans
2 C d’oli de coco
2 C de xarop d

Elaboració

Tallar les xirimoies per la meitat i amb una cullereta buidar les dues meitats de polpa amb les llavors en un bol. En un altre bol, anar col·locant la polpa lliure de les llavors que hem anat tra…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat