Sospir de tardor

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

La recepta d'avui, a part de xirimoia, conté oli de coco, que li dóna una textura més cremosa, protegeix la polpa de la oxidació i alenteix l'increment dels nivells de sucre en sang després de menjar-la.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 2 xirimoies grans
  • 2 C d’oli de coco
  • 2 C de xarop de flor de coco

 

 

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Sospir de tardor

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

La recepta d'avui, a part de xirimoia, conté oli de coco, que li dóna una textura més cremosa, protegeix la polpa de la oxidació i alenteix l'increment dels nivells de sucre en sang després de menjar-la.


Ingredients

  • 2 xirimoies grans
  • 2 C d'oli de coco
  • 2 C de xarop de flor de coco
   

Elaboració

  1. Tallar les xirimoies per la meitat i amb una cullereta buidar les dues meitats de polpa amb les llavors en un bol. En un altre bol, anar col·locant la polpa lliure de les llavors que hem anat traient amb l'ajut dels dits.
  2. Col·locar la polpa de la xirimoia en una batedora de got amb l'oli de coco desfet al bany maria o a la deshidratadora a una temperatura de 38 ºC.
  3. Batre la polpa de la xirimoia i l'oli de coco fins a obtenir una crema molt suau d'una textura similar a la crema pastissera.
  4. Decorar al gust copes o gots amb el xarop de flor de coco i, seguidament, servir la crema de xirimoia.
  5. Deixar reposar a temperatura ambient si la de la cuina és fresca, o a la nevera durant unes dues hores perquè la crema qualli.
  6. Servir amb fulletes de plantes aromàtiques fresques al gust: menta, alfàbrega, orenga...

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Tallar les xirimoies per la meitat i amb una cullereta buidar les dues meitats de polpa amb les llavors en un bol. En un altre bol, anar col·locant la polpa lliure de les llavors que hem anat traient amb l’ajut dels dits.
  2. Col·locar la polpa de la xirimoia en una batedora de got amb l’oli de coco desfet al bany maria o a la deshidratadora a una temperatura de 38 ºC.
  3. Batre la polpa de la xirimoia i l’oli de coco fins a obtenir una crema molt suau d’una textura similar a la crema pastissera.
  4. Decorar al gust copes o gots amb el xarop de flor de coco i, seguidament, servir la crema de xirimoia.
  5. Deixar reposar a temperatura ambient si la de la cuina és fresca, o a la nevera durant unes dues hores perquè la crema qualli.
  6. Servir amb fulletes de plantes aromàtiques fresques al gust: menta, alfàbrega, orenga…

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat