Tabulé d’arròs crudivegà

Plat principal  |  Núria Roura

Aquesta recepta està pensada per a aquests mesos de calor durant els quals ens hem d’alimentar amb molta verdura crua i fruita fresques que ens ajudin a fer baixar la temperatura corporal i ens donin un plus d’energia.

  • Racions:
    2 -3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

Una coliflor
1 cogombre petit o mig cogombre pelat

Elaboració

Preparar la coliflor: treure-li el tronc i rentar-la bé.
Picar la coliflor amb la batedora-la o fer-ho en el processador d’aliments. Es tracta que la textura que quedi sigui com d’arròs, …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat