Tacos d’enciam amb alvocat, xucrut i salsa tàrtara

Aperitius, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Els aliments fermentats -com el xucrut o els envinagrats- ajuden a enfortir la barrera intestinal, la primera línia de defensa; i els aliments amb fibra fermentable i polifenols a nodrir-la.  Aquests aperitius saludables t'ajudaran a incorporar aquests aliments de forma fàcil i deliciosa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

1 cabdell
1 alvocat
4 c.p. de xucrut fresc i sense

Elaboració

Per a la salsa tàrtara

Prepareu la maionesa emulsionant, amb una batedora, 2 ous amb l’oli d’oliva verge extra. No afegiu l’oli de cop, sinó a poc a poc i en forma de fil mentre emulsione…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat